Page size:

Sort news source:


Njemačka i EK postigle sporazum o motorima s unutarnjim sagorijevanjem

BRUXELLES - Njemačka vlada je postigla sporazum s Europskom komisijom u sporu oko zabrane proizvodnje novih automobila s motorima s unutarnjim izgaranjem, rekli su dužnosnici obiju strana u subotu.

"Postigli smo sporazum s Njemačkom glede budućeg korištenja e-goriva u automobilima",...

Read More...

Beroš: Utemeljene komentare struka će uvažiti

ZAGREB - Na ocjene udruga da je akcijski plan strategije protiv raka iznevjerio njihova očekivanja, u subotu je reagirao ministar zdravstva Vili Beroš ističući kako je plan u eSavjetovanju te da će konstruktivne i utemeljene komentare struka prepoznati i uvažiti, pa nema razloga za...

Read More...

Novi porezi: Rentanje više neće biti tako unosan biznis

ZAGREB - U Hrvatskoj su vlasti pod pritiskom da se ljudima koji zarađuju na iznajmljivanju poveća porez na dohodak, a iz Bruxellesa ide inicijativa da se od turista koji unajmljuju smještaj preko internetskih platformi naplaćuje PDV.

Na valu borbe protiv masovnog turizma zajahala je i...

Read More...

Zračna luka Rijeka: Ryanair uvodi novu liniju, Eurowings pojačava postojeće

RIJEKA . U Zračnoj luci (ZL) Rijeka ovog vikenda počinje ljetni red letenja. Naime, sutra, u nedjelju, kreće prvi ovosezonski domaći let Trade Air iz Zadra, a zatim u utorak, 28. ožujka stiže i prvi međunarodni let u ljetnom rasporedu, i to EasyJet iz Londona.

Prema aktualnom redu letenja za...

Read More...

Kina i Brazil planiraju osnovati zeleni investicijski fond

BRAZIL - Brazil i Kina pregovaraju o stvaranju fonda za financiranje razvoja zelenih industrija i obnovljivih izvora energije u obje zemlje, rekli su danas brazilski dužnosnici za Reuters.

Prijedlog bi mogao biti objavljen tijekom posjeta brazilskog predsjednika Luisa Inacia Lule da Silve...

Read More...

Source


News type